Tule töihin
Inhouselle

Tarjoamme parhaat mahdolliset puitteet, jotta voit menestyä ammattitaidollasi ja kehittyä aina vain paremmaksi.

dingEtsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä kasvavaan tiimiimme.
Jos tunnistat itsesi tämän sivun esittelyistä ja haluat hypätä mukaan tähtiremmiin, otahan yhteyttä!

Kuvittele iljettävä myyjänretku mersussaan, takakontti täynnä käsiin hajoavaa halpistavaraa, jota tuo nilkki tyrkyttää ovelta ovelle väkisin. Hän tietää myyntikikat ja manipuloi asiakasta niillä kuin sirkuksen silmänkääntäjä. Hänen tavoitteensa on hyötyä asiakkaasta keinolla millä hyvänsä – rahat käteen ja äkkiä karkuun – ei takuuta, ei vastuuta. Seuraavan uhrin luokse ajaessaan tuo nuljake hyräilee “ei ole tyhmä se joka myy, vaan joka ostaa”.


Inhouselainen on tuon myyjän vastakohta.

Hän kokee olevansa moraalisesti vastuussa asiakkaansa hyvinvoinnista. Hän haluaa ymmärtää asiakasta ja saada selville tämän ongelmat, jotta voi auttaa. Inhouselainen kuuntelee ja kyselee, ja vasta kun hän ymmärtää oikeasti mitä asiakas tarvitsee, kertoo ajatuksensa ja ratkaisuehdotuksensa avoimesti.

Inhouselainen ei hyväksy alisuoriutumista. Hän ei tyydy vähempään jos tietää paremmasta, eikä lepää ennen kuin sovittu homma on valmis ja asiakas tyytyväinen.

Inhouselaisen käytöksestä paistaa kokemuksella hankittu asiantuntemus, jota ei pelkästään koulunpenkissä opi. Sen avulla hän saavuttaa tavoitteensa ja ansaitsee asiakkaan luottamuksen.

Inhouselainen nauttii yhdessä tekemisestä ja asiakkaiden tapaamisesta. Hän on ylpeä tiimistään ja siitä että saa työskennellä alan huippujen rinnalla, joiden joukossa hän ansaitsee paikkansa teoillaan joka päivä.

Lue uratarinoita

Miksi Inhouse Group on olemassa?

Olemme asiakkaalle luottopakki, libero ja jokeri, joka tekee sen, mitä muut eivät osaa, uskalla tai halua tehdä, jotta asiakasyrityksemme voivat kasvaa ja kehittää liiketoimintaansa haluamaansa suuntaan.

Ilman meitä asiakkailtamme puuttuisi aitoja kohtaamisia. Maailmasta puuttuisi yritys, jonka työntekijöillä on aito halu ja osaaminen auttaa asiakasta pärjäämään muuttuvassa globaalissa markkinassa.

6

syytä tulla Inhouselle töihin

1. Autamme sinua loistamaan

Kun sinä sitoudut, mekin sitoudumme. Emme hae osa-aikaisia työntekijöitä vaan ihmisiä, jotka haluavat kasvaa ja kukoistaa meillä. Saat oman mentorin, joka auttaa sinut sisään työhön ja kulttuurimme – tuo turvaa ja varmuutta ensiaskeliin. Saat meiltä parhaat mahdolliset resurssit, toimivat järjestelmät ja laitteet työsi tueksi. Mutta ennen kaikkea pääset alan parhaiden joukkoon, jotka haluavat auttaa sinuakin menestymään.

2. Luotamme sinuun täysin

Luotamme jokaiseen työntekijään sataprosenttisesti. Annamme jokaiselle vapauden suunnitella ja tehdä työt pitkälti miten parhaaksi kokee. Vapaus tuo myös vastuun. Meillä jokaisen vastuu on tehdä parhaansa: täyttää asiakkaan tarpeet ja yhteiset sekä omat tavoitteet. Meillä viihtyvät ne tyypit, jotka nauttivat vapaudesta ja ylittävät sen avulla usein asiakkaiden odotukset.

3. Kehityt huippuseurassa

Meillä saat luoda omannäköistä uraa muiden huippujen rinnalla, jotka tukevat toinen toistaan aina parempiin suorituksiin. Jos emme kehity tässä muuttuvassa maailmassa, joku menee pian ohi. Jokainen meistä on ansainnut paikkansa teoillaan ja kaikkia yhdistää sisäinen tarve kehittyä, kyseenalaistaa ja innovoida.

4. Saat olla oma itsesi

 

Olemme jokainen töissä aitoja itsejämme, emmekä muuta osaisikaan. Rakastamme persoonia – aivan kuin asiakkaatkin. Meillä sinun ei tarvitse esittää mitään, eikä osata tai tietää kaikkea itse. Velvollisuutesi on olla oma rehellinen itsesi niin asiakkaille kuin työkavereille, oli tilanne mikä hyvänsä.

5. Organisaatio palvelee tekijöitään

 

Meillä ei ole tornijohtamista vaan tekijät ja asiakkaat ovat aina ylimmällä jalustalla. Esimiesten tärkein tehtävä on hoitaa puitteet kuntoon ja auttaa tekijöitä onnistumaan. Jokainen meistä on valmis tekemään mitä tahansa työtä ja jeesaamaan muita, jotta hommat saadaan luistamaan ja asiakas tyytyväiseksi.

6. Voit vaikuttaa tuloihisi

 

Koska kyseessä on myyntiala, henkilökohtainen tekeminen määrittelee ison osan ansainnasta. Kaikki on lopulta sinusta kiinni, eikä palkallasi ole mitään kattoa. Meillä kaikilla on pohjapalkka, jonka päälle saamme provisiota työn tulosten mukaan. Emme kuitenkaan halua muutaman kuukauden tähdenlentoja, vaan jokaiselle henkilölle mahdollisuuden jatkuvaan ja hyvään palkkatasoon.

Työsuhde-edut

icon_medic

Laaja
työterveyshuolto

icon_gift

Yllätysbonuksia
vuoden mittaan

icon_medal

Palkintoja
kun saavutamme tavoitteet

icon_culture

Kulttuuri- ja liikuntasetelit

icon_food

Lounasetu

icon_sport

Yhteisiä liikunnallisia Kickoff-päiviä

Lue uratarinoita

Lue lisää millaisia tyyppejä olemme.

Uratarinat

Ota yhteyttä niin startataan!

Jätä soittopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä 2:en arkipäivän sisällä!

010 29 29 300 yhteydenotto@inhousegroup.fi

Inhouse Group Oy, Launeenkatu 2, 15100
Harjuntausta 1, Tampere | Turuntie 4-6, Hämeenlinna

  • Jätä soittopyyntö tai lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella. Tai jätä soittopyyntö.