Referenssit / ALTEN Finland Oy

ALTEN Finland Oy

ALTEN on kansainvälinen konserni, jolla on toimintaa myös Suomessa. Suomen liiketoiminta, kuten koko konserni, on vahvasti kasvuhakuinen. Uusien aluevaltausten tueksi apua haetaan Inhousen markkinakartoituksesta, joka mahdollistaa toiminnan laajentamisen uusille alueille faktan perusteella.

ALTEN Finland tarjoaa suunnittelu- ja asiatuntijapalveluita erityisesti teollisuudelle ja IT-alalle. Toimintaa yrityksellä on myös rakentamisen ja Life Sciencen toimialoilla. Heidän asiantuntijoitansa yhdistää halu kuulua Euroopan johtavaan teknologiayhteisöön, joka perustuu luovuuteen, innovointiin sekä uusien ideoiden löytämiseen. Nämä arvot löytyvät myös Inhouselta, joten yhteistyö on jo arvomaailmaltaan sujuvaa.

Myyntimme on hyvin tavoitteellista, mutta etenkin täysin uusien alueiden kartoittamisen osalta omat resurssimme ovat rajatut. Tarve kumppanille lähti uusien alueiden potentiaalin arvioimisesta. Tarvitsimme osaavan kumppanin, jolla on näkemystä ja hyvät työkalut uusien alueiden kartoittamiseen. Olemme kansainvälinen yritys, mutta on hyvä olla riippumatonta faktaa niin konsernille kuin itsellemmekin laajentumispäätösten tueksi, kertoo Kokkolan ja Oulun alueiden toimintaa vetävä Ville Laakso.

 

Tietokannat ja vertailu päätösten tukena

Markkinan myyntipotentiaalia selvitetään erilaisten tietokantojen ja vertailuiden avulla.

Yhteistyöstä olemme tavoitteen mukaisen datan lisäksi saaneet erinomaisia keskusteluita aikaan siitä, millä tavalla tietoa ja dataa voidaan jalostaa, mitä muuttujia siinä on. Päätökset perustuvat nyt tutkittuun tietoon, eikä mututuntumaan, Ville Laakso kertoo.

Datalouhinnan ja peilivertailuiden avulla tutkimme asiakassegmenttejä ja kohderyhmiä niiden kriteerien perusteella, mitä Alten on priorisoinut. Yhteistyössä tutkitaan uusien alueiden potentiaalia, ostovoimaa ja investointikykyä.

Parasta Inhousessa on ammattitaidon lisäksi erinomainen asiakaspalveluasenne. Palveluasenteen kruunaa aktiivisuus, joka on tällaisessa toiminnassa erittäin tärkeää, Ville Laakso summaa.

 

 

 

 

 

 

 

Kaipaatko apua oman kohderyhmäsi kanssa? Ota yhteyttä Inhousen asiantuntijoihin.

Yhteystiedot

 

 

Yhteistyöstä olemme tavoitteen mukaisen datan lisäksi saaneet erinomaisia keskusteluita aikaan siitä, millä tavalla tietoa ja dataa voidaan jalostaa, mitä muuttujia siinä on. Päätökset perustuvat nyt tutkittuun tietoon, eikä mututuntumaan.

Ville Laakso
Coaching Business Manager