Referenssit / Military Work

Military Work

Sotilastaustaisiin osaajiin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys Military Work laajensi toimintaansa Suomeen vuonna 2017 toimittuaan useita vuosia menestyksekkäästi Ruotsissa.

Myös asiantuntijapalveluita tarjoava Military Work tähtää liiketoiminnan laajentamiseen niin asiakkaillaan kuin omassa liiketoiminnassaankin.

 

Kovasti kilpailtu toimiala oli osasyynä myynnin kasvun kumppanin etsintään. Vertailussa oli kolme kontaktointiin ja buukkaukseen erikoistunutta yritystä, joista yksi oli Inhouse Group.

– Inhousella oli selkeä hinnoittelu ja vakuuttava toimialatuntemus. Omat yhteyshenkilömme tuntuivat olevan perillä myynnistä ja kilpailutilanteesta sekä soittaminen kuulosti hyvinkin asiantuntevalta, Military Workin COO Michael Ljungqvist summaa valintaperusteita.

 

Buukkaus on investointi, ei kulu

Kun puhutaan myynninedistämisen kumppanuuksista, yhteistyön pitää olla investointi kulun sijaan. Military Workille Inhousen kumppanuus on tuonut enemmän euroja sisään, mitä niitä on investoitu kontaktoinnin ostamiseen.

– Toistaiseksi olemme saaneet enemmän kuin olemme investoineet. Toisaalta olisi epäreilua vastuuttaa buukkaajaa, jos kauppaa ei synny. Myynti on meidän tehtävämme ja buukkaaja antaa sen alkusysäyksen, jonka avulla pääsemme asiakkaalle sisään, Michael pohtii.

 

Kokemus kuuluu puhelimessa

Michael kertoo, että he olivat alkuun hieman epäileväisiä. Erilainen tarjonta ja vahva erikoistuminen saattaisi olla haaste ulkopuoliselle kumppanille.

– Omaan tarinaan ehkä hieman sokeutuu. Pohdimme, voiko joku tosiaan kertoa tarinaamme sekä myydä palveluitamme asiakkaalle ilman vuosien kokemusta. Pakko sanoa, että olin hieman skeptinen. Onneksi olin väärässä, Michael naurahtaa.

Inhousen kontaktoijat ovat vakituisia, kokeneita ammattilaisia. Jokainen asiakas saa myös oman yhteyshenkilönsä, jonka kanssa päivittäiset asiat voi helposti hoitaa. Usein tämän kaltaisesta kumppanuudesta syntyy luja side Inhousen ja asiakkaan välille, kuten on käynyt Military Workinkin kanssa.

– Inhousen paras piirre on henkilöissä. Tuntuu, että he ovat meidän tyyppejämme, vaikka Inhouse heille palkan maksaakin, Michael kehuu.

Inhousella oli selkeä hinnoittelu ja vakuuttava toimialatuntemus. Omat yhteyshenkilömme tuntuivat olevan perillä myynnistä ja kilpailutilanteesta sekä soittaminen kuulosti hyvinkin asiantuntevalta

Michael Ljungqvist
Chief Operating Officer, Military Work