Referenssit / Suorahakutoimisto ISPA

Suorahakutoimisto ISPA

Suorahakutoimisto ISPA on syksyllä 2018 perustettu suorahakuun ja headhuntingiin erikoistunut yritys. He tarvitsivat nopealla sykkeellä laadukkaita tapaamisia, ja saivat kollegalta suosituksen Inhouse Groupista.

Ensimmäisenä kontaktina Inhousella toimi Saara Vehoniemi, joka ehdotti kokemusten keräämiseksi kuukauden pilotointia.

– Olen itse käyttänyt työurani aikana toistakymmentä buukkitaloa, mutta en ole ollut tyytyväinen. Usein tapaamisilla kävi niin, että asiakas ei muistanut millä asialla olin tullut käymään. Meidän piti kokeilla jotain uutta, mikä antaisi meille enemmän. Inhousella tapaamiset puhutaan selkeästi pidemmälle, jo ensimmäiset tapaamiset vakuuttivat meidät buukkauksen toimivuudesta, kertoo Suorahakutoimisto ISPAn yrittäjä Olli-Pekka Mollberg.

 

Oikeasti kiinnostuneita päättäjiä

 

Suorahaku liiketoimintana voi olla buukkaajalle haastava, sillä aina ei akuuttia tarvetta ole. Kun asiakaskunta koostuu ylemmän johtotason henkilöstöstä, jo puhelimella kiinni saaminen voi aiheuttaa omat haasteensa.

– Tiedämme kollegan kanssa alamme haasteet. Inhousella perehdyttiin toimialaan ja ymmärrettiin mistä meidän liiketoiminnassamme on kyse. Inhouselta olemme saaneet myös uusia ideoita ja sparrausta toimintamme kehittämiseen. Laadukkaiden tapaamisten saaminen vaatii hirvittävän määrän soittoja, jotta päättäjän saa ylipäätään puhelimeen, Olli-Pekka Mollberg pohtii.

Akuutin tarpeen puuttuessa voi myyntisykli olla hieman normaalia pidempi. Asiakkailla on kuitenkin tapaamisen jälkeen tiedossa Suorahakutoimisto ISPAn menettelytavat, henkilöstö on tuttua ja yhteisiä linjauksiakin on voitu jo vetää.

– Inhousessa meidät oikeastaan yllätti se, että oikeat päättäjät ovat meitä vastassa. He tietävät, miksi olemme tulleet ja ovat aidosti kiinnostuneita kuulemaan tarjonnastamme ja tarinastamme. Inhouse on todellinen ammattilainen, itse emme pystyisi samaan, hän jatkaa.

Tulokset ovat hyviä, kun molemmat osapuolet huolehtivat omasta vastuualueestaan ja kommunikointi pelaa. Inhouse varaa laadukkaita asiakaskohtaamisia ja Suorahakutoimiston edustaja pääsee keskustelemaan kiinnostuneen asiakkaan kanssa.

 

Buukkaus tehostamassa myyntiä

 

Mikäli yrityksellä on tarve saada nopeasti liikevaihtoa, asiakastapaamisia ja kontakteja, Olli-Pekan mielestä Inhousen kontaktointipalvelut sopivat mainiosti saavuttamaan näitä tavoitteita. Kassavirta lähtee kehittymään ja myyntisyklin alkupäässä on tarpeeksi tavaraa.

Aloittelevien yritysten lisäksi Inhousen kontaktointi sopii erinomaisesti isoille myyntiorganisaatioille. Aikaa ei kannata tuhlata alkupään kontaktointiin, vaan käyttää käytettävissä oleva aika tuloksen tekemiseen laadukkailla, hyvin pohjustetuilla tapaamisilla. Tässä Inhouse on vertaansa vailla, Olli-Pekka kehuu.

 

Tutustu Suorahakutoimisto ISPAan

Inhouse yhteystiedot

 

Aikaa ei kannata tuhlata alkupään kontaktointiin, vaan käyttää käytettävissä oleva aika tuloksen tekemiseen laadukkailla, hyvin pohjustetuilla tapaamisilla. Tässä Inhouse on vertaansa vailla.

Olli-Pekka Mollberg
Yrittäjä, Suorahakutoimisto ISPA