Jari Viljakainen

Account Manager / Myyntineuvottelija, 37


Asiakkaamme yritysmyyntipisteellä työskentelevä Jari on oppinut työssään etenkin asiakkaiden kohtaamista ja neuvottelutaitoja. Työn parhaita puolia ovat itsenäinen työskentelytapa sekä kannustava palkkausmalli.

”Työskentelen Kuopiossa asiakkaamme yritysmyyntipisteessä arkisin klo 9:00 – 17:00. Lisäksi neuvottelen asiakkaiden kanssa puhelimessa ja sähköpostilla, miten voisimme tehostaa heidän toimintaansa päämiehemme palveluiden avulla.

Päädyin Inhouselle töihin kun muutimme perheen kanssa Kuopioon. Ystäväni suositteli Inhousea uudeksi työpaikaksi. Työhaastattelu jätti hyvän kuvan: työ vaikutti mielenkiintoiselle ja työnantaja uskottavalta.

Työssäni nautin erilaisista asiakaskohtaamisista ja ihmisten kanssa keskustelusta. Siitä, kun saan päivittäin käyttää omia kykyjäni ja olla asiakkaalle aidosti avuksi. Työn parhaita puolia ovat itsenäinen työskentelytapa ja kannustava palkkausmalli, johon voin itse vaikuttaa. Huonoja puolia ovat välillä hektiset työpäivät, paine, ja kiire tehdä montaa asiaa yhtä aikaa.

Opin työssäni jatkuvasti uutta. Eniten olen kehittynyt asiakaskaskohtaajana ja neuvottelijana. Työni vastapainona ovat perhe ja harrastukset. Työnantaja on huomioinut ne esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla.

Meillä on Inhousella ammattitaitoinen, rehellinen porukka sekä nuorekas ja rento ilmapiiri. Yrityksestä löytyy monenlaista persoonaa, mutta työkavereiden kanssa työskentely on joustavaa ja mukavaa. Vaikka työpisteemme sijaitsevat eripuolella Suomea yhteenkuuluvaisuuden tunne on vahva. Työporukan yhteisillä reissuilla pidetään mieli virkeänä ja viikoittaiset videopalaverit vahvistavat myös yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Inhouse pyrkii korostamaan asiakkaan aitoa palvelemista ihmisenä ja samat periaatteet ovat itselläni mukana päivittäisessä työssä. Tämä näkyy onnistumisina sekä asiakkaiden positiivisena palautteena.

Tavoitteeni on pysyä asetetuissa kuukasitavoitteissa sekä kehittää samalla omaa päivittäistä tekemistäni. Pitkän aikavälin tavoitteena haen työlleni jatkuvuutta ja keinoja pärjätä digitalisaation muuttaessa työkuvaani. Tulevaisuudelta odotan hyviä hetkiä ja onnistumisia!”

 

Kolme sanaa jotka kuvaavat työtäni Inhousella:

haastava, mielenkiintoinen, monipuolinen.

Kolme sanaa, jotka kuvaavat Inhousea yrityksenä:

nuorekas, ammattitaitoinen, kannustava,