Koulutus- ja asiantuntija­palvelut

Opastamme teitä käyttämään hankkimianne palveluita ja tuotteita.

Mahtavakin palvelu on turha, jos sitä ei osaa käyttää.

kuvitus_asiantuntijasivu

Olette hankkineet Elisan palvelun kuten Ring-vaihteen tai Toimisto 365:n. Se tulee helpottamaan arkeanne, lisäämään työntekijöiden tehokkuutta – edistämään liiketoimintaanne.


 

On käytännön vuoro. Miten uusi palvelukokonaisuus otetaan yrityksessänne käyttöön niin, että tuo luvattu hyöty saavutetaan?

Yksinkertainenkin palvelu tai tuote saattaa tuntua monimutkaiselta, jos sen pariin hyökkää ilman asiantuntevaa opasta. Kerran opitut väärät käyttötavat juurtuvat helposti ja alkuperäinen hyöty häviää jonnekin väärien tapojen, turhautumisen ja säätämiseen kuluvien työtuntien sekaan.

Se on kallista ja turhaa. Siksi on tärkeää, että henkilökuntanne oppii käyttämään uusia palveluita ja tuotteita oikein, heti ensimmäisestä kerrasta alkaen.

Varmistamme, että opitte käyttämään Elisan palveluita ja tuotteita juuri teidän yritykselle sopivalla tavalla, jotta saatte niistä sen hyödyn, minkä olette ensikädessä ostaneet.

Tarvitsetko apua Elisan yrityspalveluiden tai -tuotteiden käyttöönotossa tai jatkokoulutuksessa?

Ota yhteyttä

Puhumme yrityksenne kieltä, emme teknistä jargonia

Perehdymme yrityksenne liiketoimintaan, tarpeisiin ja arkeen ennen koulutusta, jotta osaamme opastaa teitä oikeissa asioissa teille sopivalla tavalla.

Olemme kuin tulkkeja Elisan palveluiden ja henkilökuntanne välillä. Kerromme ja näytämme – tarvittaessa kädestä pitäen – miten hankkimanne palvelut ja tuotteet valjastetaan teille optimaaliseen käyttöön.

Toimivat laitteet ja ohjelmistot ovat ympäri Suomea levittyneelle henkilökunnallemme tehokkaan työnteon perusedellytys ja samalla iso haaste. Inhousen koulutus- ja tukipalvelut ovat ratkaisseet ICT-ongelmamme.

Jyrki Hannula
Toimitusjohtaja, Ab LL International Oy

100%

Tyytyväisyystakuu

Koulutuksillamme on aina täysi tyytyväisyystakuu. Eihän siinä olisi mitään järkeä, että pitäisimme koulutuksia, joissa kukaan ei oppisi mitään. Mikäli ette ole tyytyväisiä, meidän työmme on turhaa.

30 kuukausittaista asiakasta - 200 onnistuneesti läpivietyä koulutusta

Ota yhteyttä niin startataan!

Jätä soittopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä 2:en arkipäivän sisällä!

010 29 29 300 yhteydenotto@inhousegroup.fi

Inhouse Group Oy, Launeenkatu 2, 15100
Vaittintie 3-5, Tampere | Turuntie 4-6, Hämeenlinna

  • Jätä soittopyyntö tai lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella. Tai jätä soittopyyntö.