Millaista on olla IHGu, Myyntikoordinaattori Mia Muhonen?

Päädyin Inhouselle töihin niinkin perinteisellä tavalla, kuin vastaamalla työpaikkailmoitukseen. Myynnin tehtäviin oli tarjolla monipuolisia vastuualueita, ja kiinnostuin oitis! Nyt toimin Tampereen toimistolla New Business-puolella – päivät menevät sutjakkaasti puhelimessa ja sähköpostien parissa. Joskus vauhti on kova, mistä tykkään. Olen sellainen hullunrepseä nainen, joka tykkää nauraa. Tampereen toimistolla hurtti huumori kukkii!

Inhousen työilmapiirissä tykkään sen välittömyydestä – kaikki ovat toistensa tukena. Kaikilla on samat edellytykset edetä urallaan eikä luokkajakoa ole, kaikki ovat samalla viivalla. Itse olen oppinut pitämään useita lankoja käsissäni, myös kommunikaatiotaitoni ja stressinsietokykyni ovat parantuneet huomattavasti.

Työkaveriksi meille sopii sellainen ihminen, joka ei ole hiljainen hissukka. Kehittymishalua pitää olla, koska vastuulliset tehtävät muuttuvat jatkuvasti tuoden uusia haasteita ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Taustamelua pitää myös osata sietää, mutta yhtenä tärkeimmistä ominaisuuksista IHGussa on hienoinenkin taipumus perushäröilyyn!