Millaista on olla IHGu, Tiiminvetäjä Vesa Rantahakala?

Päädyin Inhouselle ex-työkaverin aloitteesta, joka oli sopinut minulle haastattelun Eero Klemetin kanssa minun tietämättäni. Päätin mennä tapaamaan Eeroa ja tämä johti siihen, että matkaamme nyt samassa veneessä. Olen päälle kolmekymppinen maatalon isäntä, reilu ja jämpti luonne. Ongelmat ovat tehty ratkaistavaksi, ja vahvuuksieni ansiosta paikkani Inhousella löytyi team leaderina.

Aamu alkaa tiimini aamupalaverilla kello 8, josta siirryn muihin palavereihin tai työntekijöiden valmentamiseen vähän riippuen päivästä. Päivän aikana teen myös töitä sen eteen, että ihmiset meillä voivat suoriutua tehtävistään paremmin ja tehokkaammin. Minulle tärkeintä työssäni on tiimini hyvinvointi ja ihmiset ympärilläni.

Olen kehittynyt oman urani aikana hurjasti erilaisten ihmisten huomioimisessa ja auttamisessa. Olen myös päässyt paneutumaan haasteiden ja ongelmien ratkontaan, josta tuloksena paremmat ongelmanratkaisutaidot. Parasta Inhousella on kuitenkin välittäminen, lämmin yhteishenki ja rento tekeminen.