Myynnin kehittäminen

Tulokseen sitoutettavia suunnitelmia

Inhousella myynnin kehittäminen tarkoittaa strategian luomista ja sen toteuttamista toimenpiteillä, jotka ovat sidottuja tulokseen tai tavoitteeseen. Me emme jätä teitä yksin hyvän suunnitelman kanssa, vaan autamme teitä toteuttamaan kasvutavoitteenne käytännössä.

 

Rautaiset ammattilaiset

Meillä on töissä vain vakituisia ammattilaisia.

Myynnin muotoilu

Me tunnemme kohderyhmäsi ostajapersoonat.

Kädet savessa

Tuemme kehitysmuutosta aidosti tekemällä.

Tunne kohderyhmäsi myynnin kehittämisen avulla

Inhousen myynnin kehityksen työkaluilla ja palvelukonseptilla erotut eduksesi tuntemalla aidosti kohderyhmäsi tarpeet ja tavan ostaa. Emme kuitenkaan anna sinulle pelkkää sotasuunnitelmaa, vaan toteutamme käytännön toimenpiteitä kanssasi.

 

Inhousella myynnin kehittäminen tarkoittaa strategian luomista ja sen toteuttamista toimenpiteillä, jotka ovat sidottuja tulokseen tai tavoitteeseen.

Välipeli ja klousaus

Mitä tapahtuu ensikontaktin, tarjouksen ja kaupan välissä? Inhousen tiimisi pitää asiakastasi kädestä kiinni koko ostoprosessin ajan.
  • Myynnin AB-testaus
  • Valmennukset
  • Asiakkaan tukeminen
Lue lisää

Kartoitukset ja palaute

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä ja kokoamme tarvittavaa dataa palveluiden kehittämiseen. Myynnin ja palveluiden muotoilu lähtee tarpeesta.
  • Asiakastyytyväisyys
  • Myynnin toimivuus
  • Datalla kehittäminen
Lue lisää

Mittaaminen, seuranta ja kehittyminen

Seuraamme datan valossa onnistumisen tasoa ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Analysoimalla tehtyä työtä voimme näyttää suuntaa kehitykselle ja sen vaatimille toimenpiteille.
  • Workshopit
  • Kokemukset
  • Strategiat
Lue lisää

Vaikeuksia saada tapaamisia?

Lue lisää miten buukkauspalvelumme tekee Suomen parhaita asiakaskohtaamisia!

Uskallamme ohjata sinua oikeaan suuntaan

Asiakkaiden ymmärtäminen ja heidän tarpeisiin vastaaminen kohdennetusti on yksi yleisimmistä myynnin tuskaa aiheuttavista tekijöistä. 

Me autamme teitä ymmärtämään omaa kohderyhmäänne ostajaprofiilien kautta. Saatte tuloksellisen ja kirkkaan myynnin suunnan sekä ymmärryksen oikeista tavoista lähestyä juuri teidän asiakkaitanne.

Mittaamme ja ohjaamme tekemistämme kertyneen datan ja osaamisemme avulla. Näin voimme itsenäisesti hakea teille uusia mahdollisuuksia. Pidämme huolen niistä myynnin elinkaaren vaiheista, joissa teidän kannaltanne on järkevää käyttää apuamme. Meiltä saat juuri sen, mitä tarvitset.

 

Kasvulaskelma

Kasvulaskelma ja sitä tukevat myynnin mittarit auttavat sinua johtamaan myyntiä koko myynnin elinkaaren läpi aina ensikohtaamisesta kädenpuristukseen, mutta myös kaupan syntymisen jälkeisiin tavoitteisiin.

Haluatko tietää, millainen teidän kasvupotentiaalinne on? Lasketaan se yhdessä IHG:n kasvulaskurilla.

Ota yhteyttä

 

Jätä buukkaus meille: säästät aikaa ja rahaa.

Buukkaus ei ole vain yksi ulkoistettu palvelu lisää vaan kokonaisvaltainen myynninratkaisu. Tärkeintä on, että pystymme integroimaan mahdollisimman hyvin meidän palvelumme teidän tarpeisiinne ja asettamaan myynnilliset tavoitteet yhdessä.

Kiinnostaako vielä kokonaisvaltaisempi myynnin kehittäminen?

Lataa ilmainen eOppaamme ja valaise päivääsi!

 

Lataa opas

Parasta Inhousessa on joustavuus. Meillä on aikoja, kun tuotanto on aivan täynnä eikä myyntiä voida tehdä. Inhouselle riittää ilmoitus, että pidetään taukoa. Hommat jatkuvat taas, kun saamme tuotannosta ruuhkaa purettua. Meille toimitusajat ovat todella tärkeitä, emmekä halua myydä ei-oota.

Matti Saukko
Myyntipäällikkö, Polar Metalli Oy

Suomen parhaat asiakaskohtaamiset Suomen luotettavimmalta myynnin kumppanilta.

Kasvulaskelmat | Kohderyhmät | Buukkaus ja myynti | Koulutus | Workshopit

Ota yhteyttä