Myynti­palvelut

Myymme päämiestemme yrityspalveluita ja -tuotteita tapaamisilla ja liikkeissä ympäri Suomea.

Annamme kasvot isolle pörssiyhtiöille

Vaikka digitalisaatio on vienyt ison siivun myynnistä nettiin, tarve kohdata asiakas aidosti kasvotusten ihmisenä, joka etsii helpostusta ja tehokkuutta arkeensa, ei ole hävinnyt mihinkään.

Autamme asiakkaitamme, suuria suomalaisia pörssiyhtiötä, kohtaamalla heidän asiakkaansa ihmisinä, joiden arkea me voimme päämiehemme tuotteilla ja palveluilla helpottaa.

Tavoittelemme aina asiakkaan aitoa hyötyä

Tavoitteenamme ei ole nyhtää asiakkaalta viimeistäkin senttiä väkisin, vaan auttaa asiakasta oikeasti ja löytää kaikille hyvä lopputulos. Kun asiakas hyötyy, päämiehemme hyötyy ja me hyödymme. Tällaisen myyntityön tulos on kestävä ja henkilökohtainen asiakassuhde, meidän bravuurimme.

Inhouse Groupilla on tapana ylittää heille asetetut myyntitavoitteet. He ovat nuorekkaita ja tuloshakuisia myynnin ammattilaisia, aina valmiina kokeilemaan uutta ja kehittymään.

Jarkko Jahnukainen
Myyntijohtaja – Yritysasiakkaat & Kanavamyynti, Elisa Oyj

Emme ole vuokratyöläisiä

Asiakkaan aidon kohtaamisen lisäksi valttimme on yhdessä tekeminen: sovimme ensin tavoitteet päämiehen kanssa, tuomme ne omaan myyntitiimiimme ja teemme niistä henkilökohtaisia jokaiselle myyjällemme. Kun jokainen saavuttaa oman tavoitteensa, saavutamme yhdessä asiakkaan tavoitteen (tai siis ylitämme sen).

Haluatko kuulla lisää?

Kasvamme nykyisten asiakkaidemme kanssa vauhdilla, emmekä tällä hetkellä etsi lisää päämiehiä myyntipalveluun.

Innostuneita uusia työntekijöitä kaipaamme myyntipuolelle kasvun keskellä jatkuvasti. Jos tunnistat itsesi Ura-sivulta, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä niin startataan!

Jätä soittopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä 2:en arkipäivän sisällä!

010 29 29 300 yhteydenotto@inhousegroup.fi

Inhouse Group Oy, Launeenkatu 2, 15100
Vaittintie 3-5, Tampere | Turuntie 4-6, Hämeenlinna

  • Jätä soittopyyntö tai lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella. Tai jätä soittopyyntö.