Erotatko vastaväitteen aidosta myynnin esteestä?

Vaikka b2b-myynti ja maailma sen ympärillä muuttuvat, ihmisten välisen vuorovaikutuksen pelisäännöt tulevat pysymään samoina. Vain kanavia ja mahdollisuuksia tulee lisää. Siksi tässä pikaoppaassa panedumme myynnin kuumaan perunaan, joka on yhtä vanha kuin itse kaupankäynti:vastaväitteet.

Pikaoppaan vinkkien avulla muutut tyrkyttäjästä asiakkaan ongelmien ratkaisijaksi ratkaisumyyjäksi. Fakta on nimittäin se, että mikäli myynnin pelikenttä ei ole hallussa, jää liidien haalimiseen panostettu työ lähes turhaksi. Pikaoppaassa paljastamme, miten meillä kohdataan ja käsitellään vastaväitteitä, ja miksi niistä ei kannata ahdistua – vaan jopa oppia rakastamaan.

Paljastamme myös 5 tyypillisintä myyntikeskustelussa esiin tulevaa vastaväitettä ja tarjoamme näihin parhaat vastaukset. Näiden vinkkien avulla pääset aina etenemään myyntiprosessissa. Myynnin kehittäminen ei ole koskaan ollut konkreettisempaa!

”PAREMPI OLLA MUUTTUNUT KUIN JUURTUNUT –  JOS SINÄ ET TEE SITÄ TÄNÄÄN, JOKU MUU TEKEE SEN HUOMENNA PUOLESTASI.”

Lataa maksuton pikaopas: Näin käännät 5 tyypillisintä vastaväitettä aina voitoksi

Lataa pikaopas täyttämällä alle toimiva sähköpostiosoite. Opas on täysin maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään. Täyttämällä lomakkeen annat kuitenkin luvan markkinointiviestintäämme.

 Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastauksen oppaastamme:

  • Miten keskustelua pääsee jatkamaan ensimmäisen vastaväitteen jälkeen?
  • Mitä yleisimpien vastaväitteiden taustalla on ja miten vastaväitteitä kannattaa tulkita?
  • Miten kehittyä paremmaksi vastaväitteiden kohtaamisessa?