Sinustako seuraava IHGu?

Tarjoamme vakituisen työpaikan osana myynnin tulevaisuuden suunnannäyttäjää. Voit olla alalle palavasti haluava hiomaton timantti tai jo kokenut konkari, meillä voit kehittää osaamistasi muiden IHGujen kanssa!

 

Testaa, oletko sinä IHGu-materiaalia!

 

 

250 Asiakasta
70 Myynninammattilaista
3500€ Keskipalkka

Miksi Inhouse Group on olemassa?

Visiomme on nostaa myynnin arvostusta sen ansaitsemalle tasolle. Näytämme suuntaa myynnille pois pakkomyynnistä ratkaisukeskeiseen toimintaan, jossa asiakas on muutakin numeroita tuloslaskelmassa.

Myynnin kehittämisestä on pitkään puuttunut kumppani, joka ottaa myös ihmiset huomioon tavoitteellisessa myynnin kasvattamisessa. Datalla johtaminen ei mielestämme tarkoita pelkästään kylmiä numeroita, vaan dataan vaikuttavien ihmisten kehittämistä.

Me tarjoamme asiakkaillemme olkapään, kumppanin, innostajan ja järjen äänen. Olemme kädet saveen-tyylinen organisaatio, joka tekee sitä mitä saarnaa.

6 Syytä tulla Inhouselle töihin

 

 

Johtamiskulttuuri

Meillä johtaminen ei tapahdu ylhäältä alaspäin, vaan olemme yhtenäinen linja asiakkaamme tavoitteiden saavuttamiseksi. Inhousen johdon tehtävä on antaa sinulle parhaat mahdollisuudet ja työkalut tehdä töitä ja kehittää itseäsi.

Fiilis

IHGut viihtyvät töissä. Työyhteisössämme ei esiinny kuppikuntia tai kiusaamista, kaikki saavat olla juuri sellaisia, kuin ovat. Rakentava kommunikointi ja yhteinen tekeminen ovat kulmakiviä yhteisömme hyvinvoinnissa.

Vastuu

Annamme työntekijöillemme vapautta ja vastuuta omaan tekemiseen. Jokainen IHGu vaikuttaa omalta osaltaan työviihtyvyyteen ja asiakaskokemukseen. Sinulla on selkeä rooli asiakkaamme myynnin kasvattamisessa.

Palkkaus

Kaikki työntekijämme nauttivat kilpailukykyisestä palkasta bonusjärjestelmineen. Arvostamme työntekijöidemme panosta, mikä heijastuu ansaintamalliimme. Osaamistasi kehitetään jatkuvasti, mikä näkyy myös tilipäivänä.

Etenemismahdollisuudet

Kun näytät meille mistä sinä olet tehty, sinulla on hyvät etenemismahdollisuudet urallasi. Me haluamme auttaa sinua kehittämään osaamistasi ja laajentamaan vastuualuettasi. Yhtiömme kasvaa jatkuvasti, joten uusia urapolkuja aukeaa tasaisesti.

Välitämme sinusta

..ja perheestäsi. Meillä kukaan ei ole pelkkä numero tilastoissa, vaan jokainen tunnetaan nimeltä. Me ymmärrämme, jos lapsi sairastuu tai tarvitset itse työterveyspalveluita. Me välitämme siitä, mitä sinulle kuuluu.

Avoimet työpaikat

Kasvutarinamme mahdollistavat työssään viihtyvät, motivoituneet työntekijät. Inhousella pääset vaikuttamaan ja kehittymään. Hae avoinna olevaan tehtävään tai lähetä avoin hakemus!

 

Avoin hakemus – B2B-Ajanvaraaja / Myyntikoordinaattori

Lahti, Tampere, Kokoaikainen
Jos rakastat uuden oppimista ja asiakkaiden haastamista puhelimessa, ota rohkeasti yhteyttä!

IHGulaiset kertovat sen parhaiten

Miten meidän omat ihmisemme kokevat Inhousen? Lue ja vaikutu.

 

Millaista on olla IHGu, Tiiminvetäjä Vesa Rantahakala?

Päädyin Inhouselle ex-työkaverin aloitteesta, joka oli sopinut minulle haastattelun Eero Klemetin kanssa minun tietämättäni. Päätin mennä tapaamaan Eeroa ja tämä…

Millaista on olla IHGu, asiakastyytyväisyydestä vastaava Sarianna Kulmala?

Päädyin Inhouselle töihin jo 2009, eli silloin, kun Inhouse oli vielä Pricepoint. Työtehtäväni ovat vuosien saatossa vaihtuneet, ja on ollut…

Millaista on olla IHGu, Ajanvaraaja Vesa Siren?

Löysin tieni Inhouselle parin vanhan kaverin suosituksesta. Tykästyin Inhousen inhimillisyyteen, täällä tehdään töitä niin kuin aikuiset tekevät. Perusrehelliselle kaverille, kuten…

Millaista on olla IHGu, Myyntikoordinaattori Tiina Lampinen?

Kaksi parasta ystävääni olivat Inhousella töissä. He kertoivat millaista Inhousella on olla töissä, ja innostuin hakemaan. Inhouse vaikutti todella mukavalta…

Eikö sopivaa tehtävää löytynyt?

Jätä avoin hakemus niin otamme sinuun yhteyttä!

Avoin hakemus