Sarianna Kulmala

Toimistopäällikkö, 38


Sariannan työhön kuluu muiden buukkaajien sparrausta ja buukkauspuheluita. Parasta työssä ovat tulevaisuuden näkymät, työkaverit ja työpaikan sijainti lähellä kotia. Myös yhteiset ulkomaanmatkat ovat Sariannalle tärkeitä.

”Työpäiväni kulku riippuu paljon viikon tavoitteesta. Pääsääntöisesti se alkaa sähköpostilla ja työkavereiden ohjeistamisella, ja jatkuu listojen tekemisellä, muiden työntekijöiden kysymyksiin vastailulla sekä ongelmien ratkaisulla. Osan päivistä soitan ja buukkaan tapaamisia muiden buukkaajien kanssa. Työhöni kuuluu myös päivän ja viikon seuraamista ja muiden tsemppaamista tavoitteissa.

Työssäni nautin siitä, että saan auttaa muita onnistumaan ja koen olevani hyödyksi ja palkkani arvoinen. Parasta työssä ovat tulevaisuuden näkymät, työkaverit ja työpaikan sijainti lähellä kotia.

Inhousella työskennellessäni olen saanut laajentaa osaamistani. Käytännössä olen saanut ihan uuden ammatin ja oppinut kohtaamaan ihmisiä paremmin myös puhelintyössä.

Luotan työnantajaani ja olen ylpeä ollessani täällä töissä. Arvostan arvomaailmaa ja työmoraalia, joka täällä vallitsee.

Meillä on upea tiimi jo nyt ja kaikki on lähtöisin esimiehen älyttömän hyvästä ihmistuntemuksesta työntekijöiden valinnassa. Töissä on hyvä olla ja töihin on hyvä tulla. Sellainen työympäristö ei synny ilman hyviä työkavereita.

Esimiehessäni arvostan suoruutta, rehellisiä kommentteja, palautteen antamista, kannustamista, läsnäoloa, tukea ja sitä, että voin sanoa 100%:sti aidon kommenttini tai mielipiteeni.

Minulla on tarve välittää muillekin työkavereille Inhousen arvoja, auttaa heitä aina uudelleen ymmärtämään kuinka hyvä työnantaja meillä on.

Työssäni kohtaan asiakkaan puhelimessa, kuin kohtaisin kohtaisin hänet kasvotusten. Haluan ymmärtää mitä asiakkaani oikeasti tekee yrityksessään ja mitä hän tarvitsee. Haluan palvella asiakasta niin, että hän pystyisi suosittelemaan meitä parhaalle ystävälleen.

Työn vastapainoksi lenkkeilen. Meillä on liikuntasetelit töissä käytössä.

Kun saavutamme meille asetut tavoitteet, lähdemme yhdessä ulkomaanmatkalle, jotka ovat olleet erittäin kivoja. Huippua on myös työn joustavuus lasten asioiden hoidossa. Lisäbonareita ovat esimerkiki juhannusruoat ja joulukinkku.

Tavoitteenani on hoitaa työtehtävä kerrallaan esimieheltä saamat tavoitteet. Henkilökohtainen tavoitteeni on kehittyä työssä sellaiseksi, että tulevaisuudessa olen siinä todella hyvä. Tulevaisuudelta odotan hyvää tiimiä, kasvua, uusien asioiden oppimista”

 

Kolme sanaa, jotka kuvaavat työtäni Inhousella:

tsemii, onnistuminen, apu

Kolme sanaa, jotka kuvaavat Inhousea yrityksenä:
aito, lähellä asiakasta, sinua varten