Uratarinat

Etsimme jatkuvasti innokkaita uusia työntekijöitä kasvavaan tiimiimme. Alta löytyvät uratarinat antavat sinulle vihiä siitä, millainen työpaikka Inhouse on ja millaiset työkaverit sinua odottavat. Jos haluat hypätä mukaan remmiimme tai kaipaat lisätietoja, otahan yhteyttä!

Jari Viljakainen

Account Manager / Myyntineuvottelija, 37

Asiakkaamme yritysmyyntipisteellä työskentelevä Jari on oppinut työssään etenkin asiakkaiden kohtaamista ja neuvottelutaitoja. Työn parhaita puolia ovat itsenäinen työskentelytapa sekä kannustava palkkausmalli.

Lue tarina

Atte Nieminen

Palvelupäällikkö, 42

Atte nauttii työssään siitä, kun saa päivittäin tavata uusia ihmisiä ja auttaa heitä järjestelmien käyttöönotossa. Työpäivät kuluvat yleensä asiakkaiden luona koulutuksia vetäessä, vapaa-aikaa perheen kanssa ja liikkuessa.

Lue tarina

Sarianna Kulmala

Toimistopäällikkö, 38

Sariannan työhön kuluu muiden buukkaajien sparrausta ja buukkauspuheluita. Parasta työssä ovat tulevaisuuden näkymät, työkaverit ja työpaikan sijainti lähellä kotia. Myös yhteiset ulkomaanmatkat ovat Sariannalle tärkeitä.

Lue tarina

Vesa Kauppi

Account Manager - Myynti, 32

Myyjän työssään Vesa nauttii eniten siitä, kun pääsee tarjoamaan asiakkailleen heitä oikeasti auttavia ratkaisuja. Myyntiä saa tehdä asiakas edellä, eikä tuotetta tuputtaen. Vapaa-aikansa Vesa viettää pojan kanssa uimahallissa, tennistä pelatessa tai kuntosalilla.

Lue tarina

Tuija Taari

Buukkaaja, 50

Tuija pyrkii saavuttamaan päivän buukkaustavoitteen aina kahteen mennessä, jolloin voi itse päättää jatkaako neljään asti vai lähteekö pois töistä. Parasta työssä on juuri työn joustavuus ja mahdollisuus vaikuttaa ahkeruudella omiin ansioihin. Vapaa-aika kuluu leffoissa, lenkkeillen ja matkustellen.

Lue tarina

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen

rekry@inhousegroup.fi