Tule töihin Inhouselle

Tarjoamme parhaat mahdolliset puitteet, jotta voit menestyä ammattitaidollasi ja kehitttää osaamistasi entisestään.
Avoimet työpaikat

ding Organisaatiomme perusta ovat motivoituneet työntekijät, jotka mahdollistavat kasvutarinamme.
Meillä sinä olet toiminnan keskiössä ja siksi viihtyvyytesi on meille äärimmäisen tärkeää. Mikäli haluat kuulla lisää,  otahan yhteyttä!

Kuvittele iljettävä myyjänretku mersussaan; takakontti täynnä käsiin hajoavaa halpistavaraa, jota tuo nilkki tyrkyttää ovelta ovelle väkisin. Hän tietää myyntikikat ja manipuloi asiakasta niillä kuin sirkuksen silmänkääntäjä. Hänen tavoitteensa on hyötyä asiakkaasta keinolla millä hyvänsä – rahat käteen ja äkkiä karkuun; ei takuuta, ei vastuuta. Seuraavan uhrin luokse ajaessaan hän myhäilee: “ei ole tyhmä se, joka myy, vaan se, joka ostaa.”


Inhouselainen on tuon myyjän vastakohta.

Hän kokee olevansa moraalisesti vastuussa asiakkaansa hyvinvoinnista. Hän haluaa ymmärtää asiakasta ja saada selville tämän ongelmat, jotta voi auttaa. Inhouselainen kuuntelee ja kyselee, ja vasta, kun hän ymmärtää oikeasti, mitä asiakas tarvitsee, kertoo ajatuksensa ja ratkaisuehdotuksensa avoimesti.

Inhouselainen ei hyväksy alisuoriutumista.
Hän pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen, eikä lepää ennen kuin asiakas on tyytyväinen.

Inhouselaisen käytöksestä paistaa kokemuksella hankittu asiantuntemus.
Sen avulla hän ansaitsee asiakkaan luottamuksen ja saavuttaa asetetut yhteiset tavoitteet.

Inhouselainen nauttii yhdessä tekemisestä ja asiakkaiden kohtaamisesta.
Hän on ylpeä tiimistään ja siitä, että saa päivittäin ansaita paikkansa alan huippujen joukossa.

Lue uratarinoita

Miksi Inhouse Group on olemassa?

Olemme asiakkaalle luottopakki, libero ja jokeri, joka tekee sen, mitä muut eivät osaa, uskalla tai halua tehdä. Jotta asiakasyrityksemme voivat kasvaa ja kehittää liiketoimintaansa haluamaansa suuntaan.

Varmistamme, että asiakkaidemme kalenterit ovat täynnä aitoja asiakaskohtaamisia ja että he saavat niistä kaiken irti. Pyrimme osaamisellamme muutoinkin varmistamaan, että asiakkaamme pysyvät aina aallon harjalla globaalisti muuttuvalla markkinakentällä.

6

syytä tulla Inhouselle töihin

1. Autamme sinua loistamaan

Kun sinä sitoudut, mekin sitoudumme. Emme hae osa-aikaisia työntekijöitä vaan ihmisiä, jotka haluavat kasvaa ja kukoistaa meillä. Saat oman mentorin, joka auttaa sinut sisään työhön ja kulttuurimme – tuo turvaa ja varmuutta ensiaskeliin. Saat meiltä parhaat mahdolliset resurssit, toimivat järjestelmät ja laitteet työsi tueksi. Mutta ennen kaikkea pääset alan parhaiden joukkoon, jotka haluavat auttaa sinuakin menestymään.

2. Luotamme sinuun täysin

Luotamme jokaiseen työntekijäämme sataprosenttisesti. Annamme jokaiselle vapauden suunnitella ja tehdä työt pitkälti, miten kukin parhaakseen kokee. Vapaus tuo myös vastuun. Meillä jokaisen vastuu on tehdä parhaansa: täyttää asiakkaan tarpeet sekä yhteiset ja omat tavoitteet. Meillä viihtyvät ne tyypit, jotka nauttivat vapaudesta ja ylittävät sen turvin usein asiakkaidenkin odotukset.

3. Kehityt huippuseurassa

Meillä saat luoda omannäköistä uraa muiden huippujen rinnalla, jotka tukevat toinen toistaan aina parempiin suorituksiin. Jos emme kehity tässä muuttuvassa maailmassa, joku menee pian ohi. Jokainen meistä on ansainnut paikkansa teoillaan ja kaikkia yhdistää sisäinen tarve kehittyä, kyseenalaistaa ja innovoida.

4. Saat olla oma itsesi

Olemme jokainen töissä aitoja itsejämme, emmekä muuta osaisikaan olla. Rakastamme persoonia – aivan kuten asiakkaatkin. Meillä sinun ei tarvitse esittää mitään, eikä osata tai tietää kaikkea itse. Velvollisuutesi on olla oma rehellinen itsesi niin asiakkaille kuin työkavereille; oli tilanne mikä hyvänsä.

5. Organisaatio palvelee tekijöitään

Meillä ei ole johtamista norsunluutorneista vaan tekijät ja asiakkaat ovat aina ylimmällä jalustalla. Esimiesten tärkein tehtävä on hoitaa puitteet kuntoon ja auttaa tekijöitä onnistumaan. Jokainen meistä on valmis ottamaan koppia muuttuvissakin tilanteissa ja jeesaamaan tarpeen tullen muita, jotta hommat saadaan luistamaan ja asiakas tyytyväiseksi.

6. Voit vaikuttaa tuloihisi

Koska kyseessä on myyntiala, henkilökohtainen tekeminen määrittelee ison osan ansainnasta. Kaikki on lopulta sinusta kiinni, eikä palkallasi ole mitään kattoa. Meillä kaikilla on pohjapalkka, jonka päälle saamme provisiota työn tulosten mukaan. Emme kuitenkaan halua muutaman kuukauden tähdenlentoja, vaan jokaiselle henkilölle mahdollisuuden jatkuvaan ja motivoivaan palkkatasoon.

Työsuhde-edut

icon_medic

Laaja
työterveyshuolto

icon_gift

Yllätysbonuksia
vuoden mittaan

icon_medal

Palkintoja
kun saavutamme tavoitteet

icon_culture

Kulttuuri- ja liikuntasetelit

icon_food

Lounasetu

icon_sport

Yhteisiä liikunnallisia Kickoff-päiviä

Uratarinat

Jari Viljakainen
Account Manager / Myyntineuvottelija, 37

Asiakkaamme yritysmyyntipisteellä työskentelevä Jari on oppinut työssään etenkin asiakkaiden kohtaamista ja neuvottelutaitoja. Työn parhaita puolia ovat itsenäinen työskentelytapa sekä kannustava palkkausmalli.

Lue tarina
Atte Nieminen
Palvelupäällikkö, 42

Atte nauttii työssään siitä, kun saa päivittäin tavata uusia ihmisiä ja auttaa heitä järjestelmien käyttöönotossa. Työpäivät kuluvat yleensä asiakkaiden luona koulutuksia vetäessä, vapaa-aikaa perheen kanssa ja liikkuessa.

Lue tarina
Sarianna Kulmala
Toimistopäällikkö, 38

Sariannan työhön kuluu muiden buukkaajien sparrausta ja buukkauspuheluita. Parasta työssä ovat tulevaisuuden näkymät, työkaverit ja työpaikan sijainti lähellä kotia. Myös yhteiset ulkomaanmatkat ovat Sariannalle tärkeitä.

Lue tarina

Ota yhteyttä niin startataan!

Jätä soittopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä 2:en arkipäivän sisällä!

010 29 29 300 yhteydenotto@inhousegroup.fi

Inhouse Group Oy, Launeenkatu 2, 15100
Vaittintie 3-5, Tampere | Turuntie 4-6, Hämeenlinna

  • Jätä soittopyyntö tai lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella. Tai jätä soittopyyntö.