Inhouse Group

Parempia asiakaskohtaamisia vuodesta 2007 lähtien.

Digitalisaatio muuttaa myös B2B-myyntiä, mutta aidon asiakaskohtaamisen tarve ei häviä – se vain kasvaa, ja sen me osaamme.

Digitalisaatio vie markkinoita

…koko ajan enemmän verkkoon ja itsepalvelun suuntaan. Aidon, kasvotusten ja puhelimessa tapahtuvan asiakaskohtaamisen tarve ei kuitenkaan ole hävinnyt mihinkään.

Perinteinen, asiakkaan väkisin ostamaan pakottava myyjä on kuitenkin ahtaalla ja hyvä niin. Myynnin tulisi aina lähteä asiakkaan aidosta palvelemisesta ja tyytyväisyydestä, ei myyjän tai päämiehen maksimaalisesta voitosta.

Meillä Inhousella

…asiakas on ihminen, jolla on tarpeita, unelmia ja ongelmia, joiden ratkomiseen hän tarvitsee apua.

Haluamme aina auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja sen me myös osaamme. Siksi liikevaihtomme ja henkilökuntamme kasvavat vauhdilla ja meillä on tapana ylittää asiakkaiden meille asettamat tavoitteet.

Kasvumme pohjana ovat yrityksemme oikeat arvot, oikeat tyypit, hyvä yhteishenki ja ennen kaikkea asiakkaan ja asiakkaamme asiakkaan kohtaaminen ihmisenä – joka päivä. Kiitokset ja kovat tulokset seuraavat kyllä hyvää työtä.

Perustimme Inhouse Groupin

…toukokuussa 2014 ja jatkoimme uuden nimen alla vuodesta 2007 toimineen yrityksen B2B-toimintaa, jossa moni meistä on ollut mukana alusta alkaen.

Kolmen vuoden aikana olemme tuplanneet päälukumme ja olemme onnistuneesti ottaneet haltuun kokonaan uusia liiketoiminta-alueita, joiden avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Myynnin elinkaaren kokonaisvaltainen ymmärrys ja erikoistuminen uusasiakashankinnan haasteiden selättämiseen digitalisaation murroksessa on mahdollistanut meidän ja asiakkaidemme nopean kasvun.

 

Näin palvelemme

Buukkauspalvelu

Buukkauspalvelu

Myyntipalvelut

Myyntipalvelut

Koulutus- ja asiantuntijapalvelut

Koulutus- ja asiantuntija­palvelut
Asiakkaamme tuntevat meidät ystävällisinä ja tehokkaina asiakaspalvelijoina

…B2B-myynnin ammattilaisina, jotka tekevät tulosta ja ylittävät tavoitteet kerta toisensa jälkeen.

EMME OLE ULKOPUOLINEN KUMPPANI,

…vaan kuin osa asiakkaamme yritystä. Sovimme asiakkaan kanssa tavoitteen, viemme sen omaan tiimiimme. Teemme töitä omalla tyylillämme, kunnes tavoite on saavutettu, usein ylitetty.

 

Kaikki tekemisemme lähtee yhteisestä tavoitteesta,

…oli se sitten lukema, päämäärä tai oppiminen. Pilkomme tavoitteen jokaiselle henkilökohtaiseksi ja matkalla yhteiseen maaliin emme piilottele epäonnistumisia tai onnistumisia.

Ota yhteyttä niin startataan!

Jätä soittopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä 2:en arkipäivän sisällä!

010 29 29 300 yhteydenotto@inhousegroup.fi

Inhouse Group Oy, Launeenkatu 2, 15100
Vaittintie 3-5, Tampere | Turuntie 4-6, Hämeenlinna

  • Jätä soittopyyntö tai lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella. Tai jätä soittopyyntö.